Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bryllupper

Vi binder din buket til den store dag

Hos Kirkepladsens Blomster holder vi meget af fester, og vi elsker også at være med til at gøre jeres fester uforglemmelige og til et smukt minde resten af livet.

Igennem mere end 100 er det blevet til mange forskellige ønsker og udformninger af alt fra brudebuketter, dekorationer, hårpynt- og kranse, pynt til stolerækker i kirken og knaphulsblomster. Fordi ønskerne til den store dag er så vidt forskellige og fordi blomster er meget afhængige af dagspriser er priserne individuelle.

Går du i tanker om, hvordan din store dag skal udformes rent blomstermæssigt vil vi hellere have et besøg af dig/jer i butikken, hvor vi sammen finder den helt rigtige løsning til jeres store dag. Om det er have-, kirke- eller rådhusbryllup - så har vores dygtige blomsterdekoratører en masse kreative bud i ærmet til at fuldende dine drømme.

Du kan finde inspiration i billederne nedenfor og ellers kan du ringe og lave en aftale med én af vores dygtige blomsterdekoratører på tlf.: +45 9854 1094.

Inspiration til dit bryllup

Om vores brudebuketter

Vi udfører blomsterbinding og -dekoration til alle livets fester. Vi sætter en stor ære i det peronlige.

Til livets store fest "Bryllup" har vores dygtige blomsterdekoratører stor erfaring, og masser af ideer til den personlige og kreative udførsel, så jeres dag bliver uforglemmelig og helt igennem perfekt.

Lige meget om det kirke, have- eller rådhusbryllup, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres dag. 

Billede af blomsterbuketter i forskellige størrelser.

Buketter

Buketter til enhver lejlighed